advertica-default-slider-image

Hiihtokoulun ennakkotiedote

Hei ja kiitos, että valitsit hiihtokoulumme!

Tältä sivulta löydät tietoa yleisistä kurssikäytännöistämme. Jos joku asia jää vielä mietityttämään, niin ole rohkeasti yhteydessä joko meilillä hiihdonopetus@talmaski.fi tai puhelimitse 040 1281419.

Pukekaa lapset lämpimästi sään mukaan. Alkutalven kuukausina on aina välillä rivakkaakin pakkasta. Kerrospukeutuminen ja rukkaset, joiden sisään mahtuvat villasormikkaat tai -lapaset tms. Älkää kuitenkaan pukeko villasukkia monoihin.

Wernerin Esikoulussa edellytämme yhden huoltajan per oppilas osallistumaan “henkiseksi tueksi ja apukäsiksi” eli mm. avustamaan mattohissiin mentäessä ja siitä poistuessa. Tähän tehtävään ei tarvitse muuta kuin lämpimät vaatteet ja vettä kestävät kengät.

Wernerin Esikoulussa, LumiWernerissä ja VauhtiWernerissä emme käytä sauvoja ollenkaan.

Kurssimaksut

Toivomme, että mahdollisimman moni maksaisi kurssimaksut etukäteen verkkokauppamme kautta, jotta vältymme ruuhkilta sisätiloissa

Jos kurssimaksua ei ole maksettu etukäteen, maksetaan se hiihtokoulutiskillä ensimmäisen kurssipäivän aikana.

Talmaan tulo
Jos käytätte vuokraamon palveluja, tulkaa lapsen kanssa vuokraamoon puoli tuntia ennen kurssin aloitusaikaa (vuokraamo aukeaa 0,5t ennen rinteiden aukioloaikaa). Näin varmistamme, että lapset ovat ulkona vuokraamorakennuksen rinteen puoleisessa päädyssä olevan kurssin nimeä kantavan kyltin luona huoltajan kanssa hyvissä ajoin ennen kurssin alkamista. Varmistakaa lapsen pituus, paino ja kengän numero jo kotona, koska ne kaikki kysytään vuokraamossa. Näin lapset saavat sopivan kokoiset ja oikein säädetyt välineet.

Välinevuokrat
Välinevuokra kurssipäivää kohti (myös kurssilaisen huoltajille kurssin aikana):
Kurssilaisten välinevuokra on 15 euroa yhtä kurssipäivää, kahta tuntia kohti. Jos vanhemmat haluavat vuokrata itselleen välineet kurssijakson ajaksi, välinevuokra on kurssilaisten vanhemmille sama 15 euroa kahdelta tunnilta. Kertokaa vuokraamossa, että lapsenne on laskettelukurssilla saadaksenne välinepakettinne samaan hintaan, 15 euroa, kuin kurssilla olevat lapset. Huom. Yksityistunneilla välinevuokrat normaalin hinnaston mukaan.

TULOAIKA 30 minuuttia ennen kurssin alkua.
ALOITUS tasalta harjoittelurinteen yläpäästä.
TAUKO pidetään 50 minuutin jälkeen ja se kestää 10 minuuttia. Kurssi jatkuu jälleen tasalta samasta paikasta (Wernerin esikoulussa ja lautanaperoilla tauko 45min jälkeen).
PÄÄTTÄMINEN 10 vaille. Lapset tuodaan silloin takaisin lähtöpaikkaan.

Ilmoittautuminen
Hiihtokoulun tiskillä ei tarvitse ilmoittautua, kun kurssimaksut on hoidettu etukäteen kurssia varattaessa. Jokaiselle lapselle laitetaan kypärään nimitarra, jonka voi noutaa hiihtokoulun tiskiltä tai vuokraamosta. Vuokrattuun kypärään annetaan jokaisella kerralla aina uusi nimilappu.

Aloittaminen, lähtöpaikka harjoittelurinteen yläpäästä
Jokainen kerta aloitetaan samasta paikasta kyseisen kurssin nimeä kantavan kyltin luota, jossa opettajat jakavat lapsille osallistujaliivit. Kurssin vastuuopettaja esittelee itsensä sekä kurssin muut opettajat. Hän kertoo aina myös lyhyesti sen, mikä on kunkin kurssipäivän tavoite ennen kuin koko joukko siirtyy rinteeseen.

Tauko
Jokaisella kerralla on yksi tauko, joka alkaa ja päättyy edellä mainitun aikataulun mukaan. Lapset tuodaan tauon alkaessa takaisin kyltin luokse. Jos haluatte ostaa lapselle juotavaa, se kannattaa hankkia valmiiksi hyvissä ajoin ennen kuin lapset tulevat sisään. Tauko on lyhyt ja tasalta kokoonnutaan takaisin lähtöpaikkaan.

Kurssipäivän päättäminen
Kurssipäivän loputtua lapset tuodaan takaisin lähtöpaikkaan aikataulun mukaan.

Tiedottaminen ja asioista kertominen
Kurssijaksoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin vastaavat vastuuopettaja ja kurssin opettajat. Lastenkurssien lopuksi pidämme päättäjäiset ja kurssitodistusten jakotilaisuuden.

Poissaolon “paikkaaminen”
Poissaolon (sairastuminen tms.) paikkaamisesta sovitaan ja se varmistetaan hiihtokoulun kanssa erikseen. Kurssipaikkaus suoritetaan tulevalla kaudella aina seuraavan vastaavan kurssin samalla tunnilla, jolta on ollut pois.

Kurssipalaute
Lähetämme jokaisen kurssin päätyttyä sähköpostilla kurssipalautelomakkeen osoitteen. Toivomme jokaisen vastaavan web-lomakkeelle arviointikyselyymme. Olemme pystyneet kehittämään Werneri-kurssiemme laatua ja sisältöä entistä paremmaksi vuosi vuodelta saamamme palautteen avulla vuodesta 2009 lähtien.

Hissinousut Wernerikurssin aikana sisältyvät aina opetuksen hintaan.
Hiihtokoulun jälkeen voit jatkaa harjoittelua edullisemmin. Hiihtokoulussa ollut asiakas saa 50% alennuksen hissilipusta samana päivänä kun on ollut tunnilla näyttämällä kuittia lipunmyynnissä.