advertica-default-slider-image

Valitse haluamasi lippu alapuolella olevasta alasvetovalikosta.

Lisää lippuadd
x
x
x
Name

number

delete

Kausikortti noudetaan maksukuittia vastaan lipunmyynnistä lipunmyynnin aukioloaikoina.
chevron_left chevron_left Jatkachevron_right shopping_basket

 

Kausikortin ostaminen:
Kausikortti 2022/2024 = loppukausi + ensi kausi
2023/2024 = ensi kausi
Jos sinulla on jo kauden 2022/2023 kausikortti valitse ”tilaa kortti”. Älä siis syötä tämän kauden kasuikortin sisältävän sirukortin WTP-numeroa. ”Tilaa kortti” kohta ei lisää hintaan uutta sirukorttia eli voit päivittää kortin lipunmyynnissä nykyiselle kortillesi seuraavan kauden alkaessa.

Kaikki kausikortit ovat henkilökohtaisia.

Hissiliput eivät sisällä etäkortteja.

Monipäiväliput (3 päivän, 5 päivän ja kuukausikortti) tarkoittavat peräkkäisiä päiviä. Hissilippu aktivoituu ensimmäisestä leimauksesta portilla.

HUOM: ETÄLATAUS EI TOIMI SKIDATAN KEYCARD -etäkorteilla. Etälataus toimii ainoastaan Axess -korteilla. Kortista tulee löytyä teksti ”teamaxess” jotta se on oikea. Useimmat Skidatan kortit toimivat kuitenikin toistaiseksi paikan päällä lipunmyynnissä ladatessa mutta niiden toimintaa emme voi taata.

Omalle Axess Smart Cardille ladattu lippu on heti käyttövalmis. Jos et omista omaa etäkorttia valitse ”tilaa kortti”. Lipun hintaan lisätään uudelleen ladattavan Axess Smart Cardin hinta 8€ pois luettuna talven kausikortin kohdalla jossa uudelleen ladattavan kortin hinta veloitetaan vasta paikan päällä lippua ladatessa. Kortin saat lunastettua lipunmyynnistä. Jatkossa voit ladata liput suoraan omalle kortillesi ja siirtyä rinteeseen.

Arki-iltalippu voimassa ma-pe kello 16-20:30.

Kaikki talven liput voimassa 15.4.2023 asti tai rinteiden viimeiseen aukiolopäivään. Lippuja ei voi vaihtaa muihin lippuihin tai tuotteisiin.

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA
– Pankki- ja luottokortti (Master, Visa)
– ePassi verkkokaupassa maksaessa tilaussivun ePassi painikkeesta (aikuisten hissiliput)
– Verkkopankki
– Lasku

Smartum Pay, Edenred, Easy Break MAKSUTAPOJA MAHDOLLISTA KÄYTTÄÄ VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. MAKSUA EI VOI SUORITTAA ETÄNÄ TAI ETUKÄTEEN VAAN SEN VOI SUORITTAA VASTA KASSALLA MYYJÄN OHJEIDEN MUKAISESTI. Etänä / omatoimisesti suoritettujen Smartum, Edenred ja Easy Break maksujen osalta emme voi valitettavasti luovuttaa hissilippuja. Sama koskee myös ePassia. ePassi maksu on mahdollista suorittaa verkkokaupassa vain tilausvaiheessa nettisivujen ePassi logoa klikkaamalla.

Kausikorttien käyttöön ja etuihin liittyvät tiedot TÄSTÄ!