advertica-default-slider-image

Valitse haluamasi lippu alapuolella olevasta alasvetovalikosta.

Lisää lippuadd
x
x
x
Name

number

delete

Kausikortti noudetaan maksukuittia vastaan lipunmyynnistä lipunmyynnin aukioloaikoina.
chevron_left chevron_left Jatkachevron_right shopping_basket

 

 

Kaikki kausikortit ovat henkilökohtaisia. Lue lausikortin käyttöohjeet TÄSTÄ

Hissiliput eivät sisällä etäkortteja.

Monipäiväliput (3 päivän, 5 päivän ja kuukausikortti) tarkoittavat peräkkäisiä päiviä. Hissilippu aktivoituu ensimmäisestä leimauksesta portilla.

HUOM: ETÄLATAUS EI TOIMI SKIDATAN KEYCARD -etäkorteilla. Etälataus toimii ainoastaan Axess -korteilla. Kortista tulee löytyä teksti ”teamaxess” jotta se on oikea. Useimmat Skidatan kortit toimivat kuitenikin toistaiseksi paikan päällä lipunmyynnissä ladatessa mutta niiden toimintaa emme voi taata.

Omalle Axess Smart Cardille ladattu lippu on heti käyttövalmis. Jos et omista omaa etäkorttia valitse ”tilaa kortti”. Lipun hintaan lisätään uudelleen ladattavan Axess Smart Cardin hinta 8€ pois luettuna talven kausikortin kohdalla jossa uudelleen ladattavan kortin hinta veloitetaan vasta paikan päällä lippua ladatessa. Kortin saat lunastettua lipunmyynnistä. Jatkossa voit ladata liput suoraan omalle kortillesi ja siirtyä rinteeseen.

Arki-iltalippu voimassa ma-pe kello 16 – sulkemisaika. Arki-iltalippu ei ole voimassa arkipyhinä.

Kaikki talven liput voimassa 15.4.2024 asti tai rinteiden viimeiseen aukiolopäivään. Lippuja ei voi vaihtaa muihin lippuihin tai tuotteisiin.

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA
– Pankki- ja luottokortti (Master, Visa)
– ePassi verkkokaupassa maksaessa tilaussivun ePassi painikkeesta (aikuisten hissiliput)
– Verkkopankki
– Lasku

Smartum Pay, Edenred, Easy Break MAKSUTAPOJA MAHDOLLISTA KÄYTTÄÄ VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. MAKSUA EI VOI SUORITTAA ETÄNÄ TAI ETUKÄTEEN VAAN SEN VOI SUORITTAA VASTA KASSALLA MYYJÄN OHJEIDEN MUKAISESTI. Etänä / omatoimisesti suoritettujen Smartum, Edenred ja Easy Break maksujen osalta emme voi valitettavasti luovuttaa hissilippuja. Sama koskee myös ePassia. ePassi maksu on mahdollista suorittaa verkkokaupassa vain tilausvaiheessa nettisivujen ePassi logoa klikkaamalla.

Kausikorttien käyttöön ja etuihin liittyvät tiedot TÄSTÄ!

———————————————————————————————————————

Black friday / joulukalenterin lippupaketti on voimassa 15.4.2024 saakka tai rinteiden viimeiseen aukiolopäivään kaudella 2023-2024.

Nämä liput tulevat yksittäisinä kertakäyttöisille etäkorteille tulostettuina lippuina. Lippupaketit eivät ole henkilökohtaisia.

Hissilippu aktivoituu ensimmäisestä leimauksesta portilla.

Noutaessasi liput lipunmyynnistä varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Liput ovat noudettavissa tilausvaiheessa syötettyä nimeä vastaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lippujen käyttäjän tulisi olla sama henkilö.

Lippuja ei voi vaihtaa muihin lippuihin tai tuotteisiin tai siirtää seuravalle kaudelle. Käyttämättömiä lippuja ei myöskään hyvitetä.